Næringseiendommer til leie

Kontorplasser til leie sentralt på Skøyen

På Skøyen i Oslo, har vi skapt Locus Skøyen. Ett kontorfellesskap for de som ønsker det lille ekstra. Her har du eller firmaet ditt mulighet til å leie en eller flere kontorpulter i et åpent landskap, på kort eller lang sikt. Vi kan tilby møteromfasiliteter, kantine med egen kokk, bemannet resepsjon, treningsrom, internett, møbler og mye mer til en fast månedssum. 

Tanken om lokalene startet da vi selv trengte nye lokaler. Vi ønsket å relokalisere oss til Skøyen, og fikk et ledig lokale i Drammensveien 161. Lokalet er på over 1800 kvadratmeter, og har tidligere vært en bilforretning. Ved hjelp av Kathrine Kristiansen fra Oggi interiør og design as, har vi fått transformert et tidligere industrilokale, til et moderne og stilfult kontorfelleskap i åpent landskap.  Selmer Eiendom AS sitter her selv sammen med blant annet Driv Norge AS. Andre leietakere som Marketing Clinic og Høst/ Hans Martin Megård, som begge driver innen markedsføring, gir oss inspirasjon og muligheter for samarbeid på tvers av organisasjonene. 

Locus Skøyen er en fullt utstyrt arbeidsplass for deg og dine ansatte, der du kan ta i mot kunder, arrangere møter og få jobben gjort i et flott miljø.

Er du på jakt etter et fleksibelt arbeidssted, super sentralt i Oslo, er det bare å komme innom for å ta en titt. 

 

 

Les mer om Drammensveien 161
Elin Hofsten Daglig leder