Nye og fleksible kontorlokaler på Skøyen

Ved våre kontorlokaler på Locus Skøyen verdsetter vi fleksibilitet og trivsel mer enn noe annet. Her kan du booke kontorplass i alt fra noen timer via vår app, til langtidsleie i noen måneder eller år. Du betaler kun for det du bruker. På Locus Skøyen er det allerede mange spennende bedrifter fra ulike bransjer som leier kontor, og vi ønsker flere «kollegaer».

Korttidsleie     Langtidsleie     Priser   Kontakt oss

Coworking og åpent kontorlandskap i Oslo ved Locus Skøyen.
Lei et møterom på Skøyen i Oslo, med lyse og romslige omgivelser. Få tilgang på rom til å holde møte i alt fra 1 time til 1 dag.
Med leie av kontorplass på Locus Skøyen får du også tilgang på kantine med kokk. Vi har også en mengde andre fasiliteter du får benytte ved leie av kontor.

Book kontorplass i Oslo

Book kontorplass eller møterom i Oslo for alt fra 1 time til en dag gjennom vår app. Slik gjør du det:

 1. Last ned App

  App til iOS og Android

 2. Book plass

  Enkelt og raskt

 3. Kom inn

  Flytt rett inn

Last ned fra App Store Tilgjengelig på Google Play

Coworking med alle fasiliteter

Med coworking plass på Locus Skøyen får du tilgang til alle fasiliteter. Vi kan tilby store og luftige lokaler i hjertet av Skøyen med nærhet til alt.

 • Åpent 24/7
 • Skaler opp og ned ved behov
 • Åpent landskap eller eget kontor
 • Arbeidsmiljø på tvers av bransjer
 • Flere møterom og stillerom
 • Bemannet resepsjon
 • Kollektiv knutepunkt
Locus Skøyen ligger rett ved Skøyen Stasjon. Du finner oss i samme bygg som bilforretningen, med stort kontorfellesskap og kontorhotell. Drammensveien 161, 0278 Oslo.
Leier du arbeidsplass hos Locus Skøyen får du tilgang på treningslokaler og styrkerom.

Lei arbeidsplass med stort servicetilbud

Vi er stolte av å kunne tilby leie av arbeidsplass med et servicetilbud du ikke finner mange andre steder i byen. På Locus Skøyen er det umulig å ikke trives, og vi strekker oss langt for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi har blant annet:

 • Egen kokk
 • Treningsrom med mulighet for PT
 • Bil- og sykkelparkering
 • Shuffleboard
 • Felles sosiale aktiviteter

Korttidsleie av kontorplass

Er du mye på reise og leter etter korttidsleie av kontorplass eller møterom du kan benytte når du er i Oslo? Da er Locus Skøyen perfekt for deg. Her får du et fullverdig kontormiljø, og det beste av alt er at du betaler kun for det du bruker.

Book kontorplass via vår app og sitt en dag eller noen timer. Vi har en god kantineløsning, utmerket kaffe og et godt arbeidsmiljø med masse spennende bedrifter.

 1. Last ned App
  App til iOS og Android
 2. Book plass
  Enkelt og raskt
 3. Kom inn
  Flytt rett inn

Last ned fra App Store Tilgjengelig på Google Play

Ved korttidsleie av kontorplass på Locus Skøyen får du tilgang på gode arbeidsplasser, med ergonomiske stoler og flotte sittegrupper.
Ved langtidsleie av kontorplass på Locus Skøyen kan du ta med alle dine ansatte. Vi hjelper deg med å finne en løsning som passer for ditt team.

Langtidsleie av kontor i Oslo

Locus Skøyen har mange fleksible og praktiske løsninger for deg som ønsker langtidspleie av nye kontorlokaler. Hos oss kan du være alt fra 1-15 ansatte, og vi jobber sammen for å finne en løsning som passer din bedrift.

Hos oss kan du både opp- og nedskalere etter behov og du betaler kun for det du bruker. Vi har ingen ventetid og du kan flytte inn i morgen hvis ønskelig.

Ta kontakt med Bianca Megård i dag på 941 45 302 eller e-post

Priser

Pris for å leie kontorplass vil naturligvis variere etter hva du ønsker å inkludere i ditt leieforhold. Vi er stolte av å kunne vise prislisten, som er helt transparent og uten skjulte kostnader. Velg selv hva du vil betale for her!

Se prisliste her

Kontakt oss

Har du spørsmål, ønsker pristilbud på arbeidsplass eller vil booke en uforpliktende visning, ta kontakt med Bianca Megård i dag.

941 45 302     Send e-post

Locus Skøyen
Drammensveien 161, 0278 Oslo, Norge
Veibeskrivelse