Om oss

Selmer Eiendom AS ble stiftet i 2004, og er et heleid datterselskap av SelmerHolding AS. Selskapet eier og forvalter ca. 50.000 m² næringseiendom, med en omsetning rundt 100 millioner i året.

Fredrik Selmer

Selmer Eiendom drifter i dag alle sine eiendommer i egen regi, med egne vaktmestere. Vi er et lite, men godt, selskap bestående av 10 ansatte. Fakturering, bokføring og regnskap gjøres "in house".

I tillegg til drift av egne eiendommer, jobber vi også med utvikling. Vi har flere store prosjekter på gang, eiendommen på Drammensveien 161 skal utvikles til nærings- og boligformål, Breivoll (Alnabru) blir på sikt boliger, og ikke minst på Ensjø – hvor vi skal bygge 350 boliger i løpet av de nærmeste årene.

SelmerHolding AS

SelmerHolding AS eies og drives i dag av Jens Petter Selmer (1950) og hans to sønner Christian August Selmer (1976) og Fredrik Selmer (1979).

SelmerHolding AS eier selskaper som driver med bilforretninger, eiendom, sportsimport og drift av bensinstasjoner.

Christian August Selmer har hovedansvar for drift av bilforretningen RøhneSelmer AS og Driv Norge AS. Fredrik Selmer har sin hovedoppgave i eiendom.

Totalt i konsernet er det ca. 250 ansatte og med en omsetning på drøyt en milliard.

Driv Norge AS

Driv Norge AS (tidligere Interplaza AS) ble startet i 1993 med hovedvekt på import av sportsklær. Selskapet har i dag agentur på Phenix alpinbekledning, Reusch skihansker, ON løpesko og løpebekledning, Castelli sykkeltøy, Sportful langrennsklær og Berkeley profilbekledning.

Driv Norge AS har et tett samarbeid med Olympiatoppen og alpinlandslaget.

Medeier og daglig leder er Per Gunnar Haugen.

HjemmesideNettbutikk

Circle K Skøyen og Bogstad

Vi eier og driver Circle K stasjonene på Skøyen og Bogstad. 529.000 kunder vasker 25.000 biler i året, spiser 10 tonn pølser og 146.000 boller.

Daglig leder for begge stasjonene er Kjell-Arne Ølmheim.

Circle K

RøhneSelmer AS

SelmerHolding AS har sitt utspring som Ford-forhandler. RøhneSelmer AS ble etablert i 1965, og er i dag Ford-forhandler i Oslo og Akershus, samt Shelby forhandler for Norge. Våre avdelinger er på Billingstad, Røa, Kaldbakken, Ensjø og Lillestrøm.

I desember 2017 kjøpte vi det velrenomerte selskapet Holtan Last AS, og er nå også forhandler av Iveco.

Administrerende direktør for RøhneSelmer AS er Kjetil Hagestande.

RøhneSelmers nettstedSHELBYHoltan Last AS

Tøyen Eiendom AS

Tøyen Eiendom AS ble etablert i 2004 i et samarbeid med Arthur Havrevold Lie. Selskapet eier et næringslokalet i Vækerøveien 234, utleid til Bergersen Flis AS.